Buitenkeuken-ID.nl

 

Gas BBQ

Gas Barbecue-1 buitenkeuken-id

GAS BARBECUE

De gas BBQ is in 3 formaten leverbaar inclusief accessories.

FOCUS OP GEZONDHEID ZONDER SMAAKVERLIES

Het innovatieve gepatenteerde FÒGHER-systeem, 100% ontworpen en gemaakt in Italië, zorgt voor een totale extractie van verbrandingsgas uit de barbecue. Deze speciale oplossing zorgt ervoor dat voedsel gezonder en authentieker kan worden gekookt, aangezien het niet wordt verontreinigd door de gassen.

Gas Barbecue-2
Gas Barbecue-3

HET BEREIDEN IN EEN OVEN EN DE VOORDELEN VAN BARBECUEN KOMEN SAMEN

Het bereiden van verschillende soorten voedsel, of ze nu vet of delicater zijn, zal bij indirect koken geen probleem meer zijn. Net als in een oven komt de warmtebron nooit in direct contact met het voedsel en verwarmt hij langzaam bij constante middel-lage temperaturen. Dit voorkomt verbranding. De aanwezigheid van het deksel, die een vochtige atmosfeer creëert, zorgt voor uitstekende resultaten en eten van onovertroffen malsheid.

BENUT ALLE GEWENSTE RUIMTE VOOR UW KEUKEN

Het maakt niet uit hoeveel gasten er zijn of hoeveel keukenruimte u nodig hebt, door de modulaire constructie van behuizing is de keuken passend in elke ruimte.

Door de opstelling van de branders kunt u indirect koken, op de zone aan de voorzijde houdt u het eten warm zonder de smaak of het aroma op enigerlei wijze te veranderen.

Gas Barbecue-4
Gas Barbecue-5

HET SMAAKVOLLE VAN GEROOKT VOEDSEL EN INDIRECT KOKEN

Koken en roken van eten op een gemakkelijke manier, maar met echt professionele resultaten, is helemaal geen probleem met de gasbarbecue in combinatie met de speciale Smoker Kit.
Indirect koken bij lage temperaturen wordt optimaal benut met roken van houtsnippers in de daarvoor bestemde container. Zo kunt u gerechten bereiden met nieuwe combinaties van smaak en geuren.

Voorbeelden van uw Gas BBQ

Gas Barbecue-6 buitenkeuken-id
Gas Barbecue-7 bbq
Gas Barbecue-8 bbq
Gas Barbecue-12
Talenti Buitenkeuken Gas Barbecue-10
Gas Bbq-11 buitenkeuken-id.nl
Buitenkeuken-ID fogher bbq koken buiten (3)