Buitenkeuken-ID.nl

 

Modulaire Buitenkeuken

BUITENGEWONE MATERIALEN TIJDLOZE KWALITEIT

De buitenkeuken is een mooi product dat gebruik maakt van speciale materialen zoals gealuminiseerd staal en kwalitatieve lakken, bestand tegen hoge bedrijfstemperaturen.
Wat overal terugkomt in de modules is roestvast staal met een satijnen afwerking. Door de dikte van het staal is het mogelijk om het aantal lassen tot een minimum te beperken. Het eindresultaat hiervan is een mooi product met constante kwaliteit en een lange levensduur.
Buitenkeuken-ID-1

Modulair Design geeft vorm aan onze ideeën

 

DE BESTE MANIER OM VAN HET BUITENLEVEN TE GENIETEN

Wie van het buitenleven houdt, kan koken in de tuin of op het terras zeker waarderen. De beste manier om van deze gelukkige momenten te genieten is de vrijheid om elk gerecht te maken. Deze keuken is een echte buitenkeuken met alle functies van een traditionele keuken plus alle voordelen die de beste barbecue kan bieden.

Buitenkeuken-ID-2

RUIMTE ONTWORPEN VOOR UW PERSOONLIJKE PLEZIER

De FÒGHER-buitenkeuken is niet alleen een product met maximale prestatieniveaus, maar bovenal is het een hulpmiddel, dat door ons is ontworpen en gebouwd voor uw persoonlijk plezier. Stel gewoon de modules samen volgens uw wensen en kies de meest geschikte accessoires om uw eigen unieke ruimte te creëren.

MATERIALEN DIE DE EFFECTEN VAN HET WEER ZULLEN WEERSTAAN

We hebben besloten om een product te maken met uitstekende prestaties met behulp van de best beschikbare materialen.
Dankzij een roestvast stalen werkblad, frame-elementen van staal met zink / magnesiumcoating en de standaard roestvrije verf hoeft u zich geen zorgen te maken over de weersinvloeden. Het uiterlijk en de kwaliteit van het product zullen in de loop van de tijd ongewijzigd blijven.

Ontwerp uw eigen Modulaire Buitenkeuken